Untitled
17 maa 2018
week 248: 9 t/m 15 maart

Bas en Laura zijn op 9 maart bij opa en oma Van Mierlo gaan logeren, omdat Mark en ik een weekendje weg waren. Ze hebben lief gespeeld en zijn gezellig met oma bij McDonald’s gaan eten.
Oma heeft Bas en Laura op 10 maart naar de zwemles gebracht. Vandaag kregen de kinderen die níet doorgaan naar het volgende badje een briefje, en Bas en Laura hebben allebei géén briefje gehad; dat zou betekenen dat ze allebei door zijn! Bas en Laura hebben bij oma fijn gepuzzeld, spelletjes gedaan, buiten gespeeld en lekker pannenkoeken gegeten.
Op 11 maart kwamen Mark en ik Bas en Laura weer halen bij oma. Bas en Laura wilden heel graag vandaag nog wat gaan kopen voor hun rapport- en zakgeld (ze konden niet wachten tot woensdag) en dus zijn we nog even naar het centrum geweest, waar ze allebei geslaagd zijn. Met zijn vieren hebben we gezellig gegeten bij de Chinees, om onze trouwdag te vieren.
We hebben op 12 maart de schoolbieb gedaan en daarna kwamen opa en oma Van Aerle, tante Maartje en Eline gezellig bij ons op bezoek.
Op 13 maart zijn Bas en Laura na school bij oma Van Mierlo gaan spelen, terwijl Mark en ik 10-minuten-gesprek hadden op school. Laura had een goed rapport en we herkennen haar helemaal zoals de juf haar omschrijft. Ze is een vrolijke meid, lief en behulpzaam voor andere kinderen en ze heeft veel vriendjes en vriendinnetjes. Ze vindt het fijn om op de “lange” dagen even met Nijn te mogen knuffelen. Dat had ik gevraagd aan de juf, omdat Laura iedere maandag, dinsdag en donderdag geen zin had om naar school te gaan, soms tot huilens toe. Nu gaat het een stuk beter. Verder zei de juf dat Laura soms wel een dromer is en dat ze dacht dat ze beter zou kunnen scoren met de Cito-toets als ze het 1-op-1 zouden afnemen. Ze zat nu netjes op het gemiddelde, maar de juf dacht dat als ze haar aandacht er langer bij zou houden, dat ze dan een hogere score zou halen.
Het was studiedag op 14 maart. We zijn ’s morgens eerst naar de tandarts geweest. Alles was goed en zag er netjes uit. We hebben bij opa en oma geluncht en Bas is weer met Eline gaan “shoppen”. Weer thuis hebben Bas en Laura heel lief samen gespeeld.
Laura is op 15 maart bij Ly gaan spelen. Ze zijn naar het speeltuintje geweest en hebben fijn in de tuin gespeeld. Bij het ophalen was ze niet zo lief… ze was boos dat ik haar loopfiets niet had meegenomen. Dat ging niet, omdat we Bas nog bij Jule op moesten gaan halen. Ze was boos, stond te stampen, ging heel hard huilen en liet zich niet op de fiets tillen. Ze heeft de hele weg naar Jule gehuild en ook bij Jule hield ze niet op. Pas toen we weer thuis waren, werd ze rustiger.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative